Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Het is mogelijk dat soms i.v.m het weekend en corona maatregelen de verwerking en de bezorging van je bestelling langer kan duren. Ook de reactie van onze klantenservice kan soms wat langer duren. Onze excuses voor het ongemak.
Maatregelen:

Wij leven de richtlijnen na van de overheid en het RIVM. Zoals gebruikelijk wordt uw bestelling hygiënisch en met zorg ingepakt. Momenteel is het echter niet meer mogelijk om uw pakket af te halen bij ons en/of de artikelen ter plekke te bezichtigen.

Verzendingen:

U kunt op onze webshop nog 24 uur per dag bestellen. Intrapost houdt zich ook aan de officiële maatregelen. Bezorging onder rembours is dus niet meer mogelijk en jouw pakket zal contactloos aangeboden worden aan de deur. Het verwerken van de retouren zal enkele dagen langer duren dan je gewend bent van ons.
Contact: U kunt graag naar ons mailen naar hoeslakenkopen@gmail.com. Wij doen ons uiterste best om binnen 1-2 werkdagen jouw vraag te beantwoorden.
De verzendtermijn van uw bestelling bedraagt 1-2 werkdagen. Bij iedere bestelling ontvangt u een track and trace code zodat u gemakkelijk bij kunt houden wanneer het pakketje zal worden afgeleverd. Zorg ervoor dat u de juiste e mailadres en adresgegevens hebt ingevuld. Mocht u hier vragen over hebben of meer informatie over levertijd en/of een product hebben? Mail dan naar hoeslakenkopen@gmail.com. waar wij u graag te woord staan.

Echter kan het zo zijn dat een artikel tijdelijk uitverkocht raakt rondom de periode dat uw bestelling is geplaatst. Mocht dit het geval zijn, dan informeren wij u hier zo snel mogelijk over. Er zal dan een alternatief worden aangeboden of u heeft de mogelijkheid om de order te annuleren en het aankoopbedrag terug te ontvangen.
Verzendkosten
Nederland € 3,50
Belgie         € 6,95
* Boven 45 euro gratis verzending binnen Nederland en naar België.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?
Als de 1e aflevering niet lukt, en de aflevering niet bij de buren plaatsvindt, krijgt u van de chauffeur een kaartje in de bus. Op dit kaartje staat vermeld hoe u contact kunt opnemen met de bezorgingsdienst om uw pakket op te halen.
Let op, u moet binnen 5 dagen contact opnemen anders gaat uw pakketje helaas weer retour naar de afzender!
Wij dragen geen verzendkosten om uw pakket opnieuw te verzenden.
Zo kunt u de bestelling retourneren!
Bent u niet tevreden over het product dat u ontvangen heeft? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Mocht u de aankoop toch willen retourneren, dan krijgt u van ons 14 dagen de tijd om het product ongebruikt met de originele verpakking op te sturen. Binnen 14 dagen kunt u dit zonder reden retourneren.
Voor een retourzending kunt u onze retourprocedure hanteren. Bij een retourzending verzoeken wij u het gekochte product in een verzendzak te doen en verzendlabel op te plakken. Plak het pakket goed af en zorg dat het adres juist is ingevuld. Wij dragen wel de retourkosten. Maar als u per vergissing een verkeerde maat of verkeerde product hebt bested dan dragen wij geen retourkosten.

Verkeerd artikel of artikel met gebreken/fabricagefout ontvangen?

Tijdens de inkoopmomenten én aflevering bij ons magazijn kijken wij onze producten goed na op kwaliteit, afwerking en verpakking. Helaas kunnen wij hier toch wat over het hoofd hebben gezien. Het is dus belangrijk dat u direct na ontvangst controleert of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is en dan kunt u dit wassen/gebruiken. Klopt er iets niet aan uw bestelling door bijvoorbeeld een verkeerd geleverde kleur of foutief artikel? Meld ons dit dan z.s.m via de mail! Indien u mailt naar hoeslakenkopen@gmail.com is het belangrijk om in het onderwerp ‘Retour en ordernummer’ te vermelden, inclusief uw naam, de reden en producten die u retour wenst te sturen. Er zijn uiteraard geen kosten voor u verbonden bij een retourzending met fabricagefouten en/of indien wij in gebreke zijn gebleven.

Wat zijn jullie retoureisen?

• Binnen 14 dagen kunt u uw aankoop retourneren door het product weer te verpakken (in originele verpakking) en ongebruikt en onbeschadigd retour te zenden naar ons adres. Dit kan zowel door het pakket te laten door myparcel, via een retourlabel die wij per email naar u sturen, of door deze zelf te sturen met een van de overige koeriersdiensten. Wij verzoeken u hierbij een brief, gekoppeld met uw ordernummer, uw naam en uw rekeningnummer (voor het terug storten van uw bedrag) mee te zenden of via de mail aan te melden.
• Retourartikelen dienen ongebruikt te zijn en in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking te zitten. Daarnaast moet het product goed verpakt en dichtgeplakt zijn in een verzendzak, om beschadiging en dergelijke te voorkomen.
• Heeft u de verpakking toch opengemaakt, maar wilt u alsnog afzien van de aankoop? In geval van beschadiging aan de verpakking wordt er €5,- van het aankoopbedrag gereserveerd als schade en ompak kosten. Ga dus zorgvuldig om met de verpakking van een artikel. Schrijf geen teksten en plak geen stickers, retourlabels of plakband op de originele verpakking. (zie hieronder)
• Verpak de retourartikelen in een doos, of retourneer het in dezelfde zak/doos waarin het is afgeleverd. Gelieve wel tape om het pakket doen om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
• Slaapartikelen mogen om hygiënische redenen wel uit de verpakking komen maar niet op een beslapen bed of dergelijke worden gelegd.
• De artikelen dienen compleet te zijn, zoals bij ontvangst hiervan.
• uw verzend of afgifte bewijs.
Uitgesloten van retourneren zijn:
• Handgels & mondkapjes
• Beschadigde artikelen (beschadigd in uw beheer)
• Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd
• Artikelen die gewassen en / of gebruikt zijn
• Maatwerk