Matrasbeschermer

Aanbieding!

Matrasbeschermers

Waterdichte Matrasbeschermer

9.9527.95
Aanbieding!

Hoeslakens

Badstof hoeslaken

19.9527.95
Aanbieding!

Matrasbeschermers

Molton Matrasbeschermers

11.9524.95

MATRASBESCHERMER:

Bent u op zoek naar een nieuwe matrasbeschermer? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Voor uw ondersteuning en optimale nachtrust hebben wij verschillende soorten matrasbeschermers in allerlei verschillende stoffen en maten uit onze voorraad leverbaar.

Onze matrasbeschermers zijn niet alleen ademend en vocht absorberend maar ook sneldrogend en wasbaar.

Diverse Matras Beschermers:

Onze Matrasbeschmers zijn gemaakt van zachte natuurlijke katoenen badstof. Daarom die zijn ook ideaal zowel in de zomer als in de winter. Kies hier eenvoudig een bedbeschermer uit ons assortiment in de door uw gewenste materiaal en maat.

Wij hebben een volle keuzemogelijkheid voor u zowel waterdicht en niet waterdicht.

  • Stof: Katoen
  • Kleur: Wit
  • Elastiek rondom: Ja

Onze matrasbeschermers zijn gemaakt van een extra zachte soepele stof met een luxe oppervlak. Dus dit is niet alleen duurzaam maar ook zorgt voor een extra comfort voor u. 

Iedere persoon kan een andere maat incontentiehoes hebben. Als u tijdens het slapen te veel zweet en hebt ook geen waterproof matrasbeschermer, dan gaat uw vocht in uw matras en wordt uw matras nat. Er is ook een kans dat door te veel vocht in uw matras, kunnen ook er bacteriën ontstaan en u loopt meer risico voor uw gezondheid. Onze diverse matrasbeschermers voorkomen ook de vochtigheid die verder allerlei verschillende gezondheidsklachten kunnen erger maken of veroorzaken.

Het belang van matrasbeschermer

Het kopen van de juiste matrasbeschermer is van cruciaal belang, aangezien dit een grote rol speelt om u te ondersteunen en zorgt voor een optimale nachtrust. Veel Nederlanders weten dit niet dat een antiallergisch matrasbeschermer en een matrashoes niet dezelfde producten zijn. Waterdichte matrasbeschermers bieden niet alleen antilek functionaliteit, maar zijn ook ademend en vochtabsorberend en zorgen dat uw matras niet vies wordt.

Verschillende Maten:

Wij hebben matrasbeschermers in 5 verschillende maten op voorraad:

  • 90×200 +30cm eenpersoon
  • 140×200 +30cm 2-persoons
  • 160×200 +30cm lits jumeaux
  • 180×200 +30cm lits-jumeaux
  • 200×220 +40cm Waterbed

Matrasbeschermer 200×220 heeft een extra hoekhoogte tot 40cm. Alle matras beschermers zijn met rondom voorzien van elastiek zodat ze niet van zijkant los kunnen schieten. Ze zijn ook geschikt voor matrassen met hoge hoeken. Wilt u een mooie en solide matrasbeschermer? Dan kies voor ons webshop hoesalaken-kopen.nl. Wij denken hierbij niet alleen over de kwaliteit maar ook aan de kleuren van uw kamer en heeft een groot assortiment online leverbaar.

WASVOORSCHRIFTEN MATRASBESCHERMER:

U kunt dit wassen tot 40 graden. Daarna centrifugeren en drogen. Maar wassen op 30 graden is ook al voldoende voor een matrasbeschermer als dit niet heel erg vuil is. Dus hierbij ook adviseren wij om dit product altijd eerste paar keer apart te wassen.